Екстремна јапонска реклама: Насмеани и мавтаат на почината жена

Во јапонска реклама во која симболиката на бројките е поврзана со просечното траење на човековиот живот, предизвиквуа големо внимание на интернет.

Во неа се појавува една жена чиј живот е раскажан од самотот нејзино раѓање, па се до смртта.

Изненадува последната сцена кадешто жената заминува на „друг свет“, а нејзиното семејство среќно ја поздравува.