(Во живо ) Вонредна прес-конференција на премиерот Ковачевски


Фото: Б. Грданоски

Денеска, во 21:15 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција.

Проследете го во живо: