(Во живо) Расчистување на депонијата Визбегово

 На депонијата во Визбегово денеска почнуваат активности за нејзино чистење.

По тој повод, депонијата Визбегово денеска ќе ја посетат министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини, градоначалникот на Скопје Петре Шилегов и градоначалниците на општина Бутел Велимир Смилевски и на општина Шуто Оризари Курто Дудуш.