(Во живо) Прес на Шилегов и Богдановиќ

Фото: Б. Грданоски

Проследете ја во живо прес-конференцијата на градоначалниците на Скопје и Општина Центар Петре Шилегов и Саша Богдановиќ.

Прес Саша Богдановиќ, Петре Шилегов и здружение на граѓани Го Грин

Posted by MИА.mk on Петок, 09 октомври 2020