(Во живо) Прес на Петре Шилегов

Фото: Б. Грданоски

Проследете го во живо пресот на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов

Прес на градоначалнилот на Скопје Петре Шилегов

Posted by MИА.mk on Понеделник, 05 октомври 2020