(Во живо) Прес на Инспекцискиот совет – какви неправилности се пронајдени?

Претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со Стојко Пауновски – Директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова – Директорка на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза – Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу – Директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини – Директор на државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов – Директор на Агенција за храна и ветеринарство, денеска (петок, 03.04.2020 година) со почеток во 13.30 часот, ќе одржат прес-конференција.

Проследете ја во живо: