(Во живо) Изјави на премиерот Ковачевски и сенаторот Марфи


Фото: Б. Грданоски

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со американскиот сенатор, Крис Марфи ќе дадат изјави за медиуми.

Проследете ја во живо: