(Video) Topi i Ronaldos në stratosferë

Në rrjetet sociale ditëve të fundit qarkullon video-montim në të cilën “sulmohet” një prej lojtarëve më të mirë në botë Cristiano Ronaldo. Video montimi ka qëllim humoristik dhe në të mund të vërehet se si gjuajtja e Ronaldo-së arrinë në jashtë planetit Tokë.

Më tutje ndiqni videon: