(Видео) Погледнете го Борисов да знаете како не треба да се става маска

Со цел да промовира заштита од корона вирус и бугарскиот премиер Бојко Борисов стави обична маска.

Но, обидувајќи се да ја стави место на уста, ја стави преку очи.