(ВИДЕО) Запознајте ја атрактивната Кристина, заради неа цел Загреб е на здрава исхрана

Атрактивната девојка Кристина Пенава освен во социјалните мрежи можете да ја видите и во Бестовјe, место близу Загреб. Ангажирана од една семејна фирма за производство на овошје, едвај постигнува да продаде сè она што многубројните купувачи го бараат. А, причината е повеќе од очигледна на прв поглед, нејзиниот изглед. Кристина дневно продава околу 300 килограми мандарини. Газдите избрале фреквентна локација покрај која се наоѓа паркинг, па муштериите кои се претежно мажи таму застануваат.