(VIDEO) Aleanca dhe Besa kundërshtojnë mesazhet e Zaevit

Partitë opozitare shqiptare e kanë quajtur cinike deklaratën e kryeministrit Zaev lidhur me amendamtentet e tyre për avancimin e pozitës juridike të shqiptarëve në Kushtetutë. Aleanca për Shqiptarët dhe lëvizja Besa e Bilall Kasamit thonë se nuk do të heq dorë nga amendamentet ndërsa deklaratën e Zaevit se kërkesat e tilla janë si kutia e Pandorës e quajtën tendencioze pasi Kushtetuta aktuale nuk i përmbush kërkesat e shqiptarëve./Alsat/