Утре и задутре минирање во скопско


Од Регионалниот центар за управување со кризи известуваат дека на ден 24.01.2023 год. (вторник) и 25.01.2023 год. (среда) во периодот од 8 – 16 часот на површинскиот коп за калцитски мермер „Зелениковец“ – Говрлевска Краста – Скопско, ќе се врши минирање.