Топанско поле без вода поради дефект на ул „Џон Кенеди“

Поради дефект на водоводната мрежа на ул.„Џон Кенеди“, без вода од 9.30 часот се корисниците на скопската населба Топанско поле.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до отстранувањето на дефектот, информираат од ЈП „Водовод и канализација“.