Паркирањето во Центар на 31 декември ќе се наплаќа само до 15 часот

Фото: Б.Грданоски

По повод претстојните новогодишни празници на 31.12.2020 година (четврток) отворените и затворените паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе работат до 15 часот, катната гаража до 17 часот, а шалтерите за издавање на договори во Дирекцијата на претпријатието ќе работи до 15 часот.

Традиционално токму на 31 декмеври сите сакаме да бидеме излезени в град и тогаш е најголемиот сообраќаен метеж. На 01 јануари 2021 година (петок) сите паркиралишта со кои стопанисува ЈП ПОЦ ќе бидат бесплатни за сите.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 02.01.2021 година (сабота) со вообичаено работно време.