Menduh Thaçi dërgon një mesazh për Vitin e Ri

Lideri i PDSH-së, Mënduh Thaçi, në emrin e tij dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare, ka uruar Vitin e Ri të gjithë shqiptarëve kudo që janë.

“Uroj që viti i ardhshëm për juve dhe familjet e juaja të sjell sa më shumë arritje dhe gëzime, e që të na mundësojë të gjithëve më shumë mbarësi dhe suksese.

Në emër të Partisë Demkratike Shqiptare dhe në emrin tim, dëshiroj tu uroj të gjithë shqiptarëve kudo që janë sa më shumë shëndet, mirëqenie e gëzim në vitin e ardhshëm.”, shkruhet në urimin e liderit të PDSH-së, Menduh Thaçi.