Контровезен црногорски бизнисмен избоден во затвор

Црногорскиот бизнисмен Ранко Радуловиќ е прободен со нож во црногорскиот затвор Реманд. Како што дознава црногорскиот „Вијести“, му биле нанесени две убодни рани, а администрацијата на УИКС неофицијално соопштила дека Н.Д кој бил близок до кланот Кавац, при прошетката го прободел со импровизиран нож.