Kasami “godet” Gashin: Nëse ke dinjitet, largohu dhe formo parti tjetër

Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami krahu i Tetovës, dje nga Struga godet ashpër Lëvizjen Besa të Afrim Gashit, dhe se ky i fundit sipas Kasamit nëse ka dinjitetin minimal duhet të jap dorëheqjen dhe të formoj subjektin e tij politik dhe të garoj në zgjedhje për të kërkuar votat e elektoratit, u shpreh ai në një intervist për Struga Ekspres.

“Afrim Gashi është deputet i Lëvizjes Besa dhe nëse ka dinjitetin më minimal duhet të jap dorëheqjen dhe të formoj subjektin e tij politik dhe të garoj në zgjedhje për të kërkuar votat e elektoratit”, shprehet Kasami pas pyetjes së gazetarit se cila Besë është më e fortë,Besa e Kasamit apo e Afrim Gashit,por Kasami tha se egziston vetëm një Lëvizje Besa.
(Struga Ekspres)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2075932289354824&id=1538465143101544