ЈП „Градски паркинг“ од утре со променето работно време


Фото: Б. Грданоски

Од ЈП „Градски паркинг“ ги информираат корисниците дека од утре, 1.10.2022, започнува да се применува ново работно време на зонските паркиралишта со кои стопанисува ЈП ,,Градски паркинг”- Скопје.

Работното време ќе биде:

Зоните А, Б и Ц:

од понеделник- петок од 07:00- 21:00,

во сабота од 07:00- 14:00

Зона Д:

од понеделник- сабота од 07:00- 23:00

– Апелираме до нашите корисници да го почитуваат работното време на зонските паркиралишта и навремено да ја регулираат услуга паркирање, велат од претпријатието.