Изложба „Ателје за цртање и сликање“


Во Галерија„КО-РА“ вечер ќе биде отворена изложбата на „Ателје за цртање и сликање“

На изложбата ќе бидат претставени бројни дела во повеќе техники, со разнородна тематика, настанати во текот на повеќе студиски години под менторство на Лара Ташковска Ларсон и академикот Васко Ташковски.