(Галерија) Борел се прошета низ Охрид


Високиот претставник за надворешна политика на ЕУ по долгите повеќечасовни разговори со српскиот и косовскиот лидер кои траеја цел ден и до доцна во ноќта, денес си даде одмор и прошета низ Охрид за да ужива во природните у културните убавини на градот.