Foto Lajm: Miqtë ndezin qirinj për Adea Shabanin

Pas lajmit tragjik nga SHBA-ja edhe pse ende i pakonfirmuar, miqtë më të ngushtë të aktores shqiptare si në Maqedoni ashtu edhe në SHBA, kanë filluar të ndezin qirinjë në shenjë përshëndetjeje me Adea Shabanin.

Shoqja e saj e ngushtë e fëmijërisë Agnesa Çavolli me status emotiv në rrjetet sociale. Çavolli përveç që shpërndau fotografi prej fëmijërisë që e kaloi me Adea Shabanin, me porosi që aktorja shqiptare çdoher do mbetet në kujtimet dhe zemrën e saj.