(Foto) Edi Rama shfaqet me tuta dhe sako në një intervistë ,,live”

Kryeministri Edi Rama ka tërhequr shpesh vëmendjen për shkak të veshjes së tij  si në takimet zyrtare ashtu dhe në jetën e përditshme. Edhe mbrëmë në një intervistë për “Report Tv”, ku ka folur për vendimin e Komisionit të Venecias, hapjen e negociatave dhe krizën aktuale politike në vend, ai është shfaqur me një veshje interesante dhe tipike… me tuta dhe sako.