Silvana Boneva e Sasho Srcev dhanë dorëheqje, Lëvizja Besa “e vetmuar”në KSHZ

Pas dorëheqjeve të mëparshme nga KSHZ-ja, edhe Silvana Boneva dhe Sasho Srcev vendosën të ndjekin hapin e kolegëve të tyre, duke dorëzuar dorëheqjen e tyre nga ky institucion, përcjell Telegrafi Maqedoni.Dorëheqje nuk ka dhënë vetëm anëtarja më e re e KSHZ-së, Emira Asani-Salji që vjen nga radhët e Lëvizjes Besa.
Deri te dorëheqjet erdhi pas kritikave të ambasadorit amerikan, Jess Baily, për përfitime të kompenzimeve nga ana e anëtarëve të KSHZ-së për organizimin e zgjedhjeve në Maqedoni.