Џафери, Бочварски и Рустеми на поставување камен – темелник за изградба на обиколница на Тетово


Премиерот и министерот за транспорт и врски во техничката Влада, Талат Џафери и Благој Бочварски, заедно со директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми, денеска ќе присуствуваат на поставување камен – темелник за изградба на обиколница на Тетово.

Како што информираат од владината прес-служба, предвидено е и нивно обраќање на настанот.

Станува збор за локација што се наоѓа меѓу селата Требош и Џепчиште. 

 

На истата тема:

„Гранит“ ќе ја гради обиколницата на Тетово, од клучката „Требош“ до Непроштено