„Гранит“ ќе ја гради обиколницата на Тетово, од клучката „Требош“ до Непроштено

Градежната компанија „Гранит“ соопшти дека ќе ја гради обиколницата на Тетово, од клучката „Требош“ до Непроштено. Оваа информација беше споделена преку Македонската берза, каде што „Гранит“ е една од котираните компании. „Согласно член 33 од Правилата за котација известуваме дека ГД ‘Гранит’ АД Скопје на ден 19.09.2023 година склучи договор со Јавно претпријатие за државни … Продолжи со читање „Гранит“ ќе ја гради обиколницата на Тетово, од клучката „Требош“ до Непроштено