Дел од Општина Ѓорче Петров утре ќе остане без електрична енергија


Фото: Б. Грданоски

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре, без електрична енергија ќе остане дел од Општината Ѓорче Петров.

– од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од улиците: „Александар Македонски“, „Кадињача“ и „Андреја Папарадишки“. (Oпштина Ѓорче Петров)