Boshnjakovski: Hetojmë përfshirjen e policisë në arratisjen e Gruevskit

Procesi për ekstradimin ka filluar. Ministria e drejtësisë po grumbullon dokumentacionin e nevojshëm. dokumentacioni do të kompletohet do të përkthehet dhe do të dërgohet tek institucionet përkatëse të Hungarisë”, tha Boshnjakovski duke shtuar se Kontrolli i brendshëm i MPB-së ka filluar hetimet për involvimin edhe të përfaqësuesve të MPB-së në arratisjen e Gruesvkiut./Gazeta e Pavarur