Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“


Фото: Б. Грданоски

Поради скината цевка кај Дрво декор во општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците „Битолска“ и Кеј „13-ти Ноември“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.