Arjanit Hoxha largohet nga Lëvizja BESA?

Arijanit Hoxha në një status në rrjetin social facebook ka nxjerë një postim ku duket shum energjetik, dhe se ne nje pjesë ka shkruajtur se ”ndarja e rrugëve është e domosdoshme.Ku ka ngritur edhe dyshimet se ai po largohet nga Levizja Besa, por se sa është e vërtetë do ta mësojmë në ditët në vijim.