Се чекаат специјалци на АРМ за радио-биолошка декоминтација

Околу седум часа трае драмата во зградата број 15 на булеварот „Кузман Јосифовски-Питу“ во населбата Аеродром. Станарите се евакуирани поради силна непријатна миризба, но се уште се утврдува за што станува збор. Во моментов се чекаат специјалците на армијата за да извршат радио-биолошка деконтаминација.