Приведен и Игор Дурловски

Оперскиот пејач со светско реноме, Игор Дурловски, е уапсен утринава, заедно со Митко Чавков, актерот Владо Јовановски и други пратеници и граѓани, за настаните од 27. април во Собранието.

Дурловски во мај поднесе оставка од директорското место во МОБ.