Превртен шлепер го закочи сообраќајот кај Росоман

Превртен шлепер близу Росоман го закочи сообраќајот од двете страни на магистралниот пат.

Возилата што сообраќајат од Битола и Прилеп и обратно се принудени да чекаат да се ослободи патот. Но, засега нема информации кога ќе се случи тоа.