Оставила корпа со бебе во такси

Непозната жена оставила корпа со бебе на таксист во Врњачка Бања, Србија, под изговор дека во корпата има мачка, пренесе RTS.
Жената во таксито влегла со две деца и корпа. По возењето излегла од автомобилот и го замолила таксистот да ја причува мачката во корпата додека се врати.
Бидејќи жената не се вратила, таксистот ја отворил корпата и видел дека во неа има бебе.