Идентификувани девет жртви од автобуската несреќа кај Ласкарци


Идентификувани се девет од четиринаесет жртви кои ги загубија своите животи во трагичната автобуска несреќа на патот Скопје-Тетово.
Ајден Исмаили
Зоран Давидовски
Раметула Абдурахими
Јовица Трпевски
Онур Садику
Бесим Камбери
Бобан Аврамовски
Есад Емрули
Павле Костовски
Во трагичната сообраќајна несреќа животот го загубија 14 лица, а со повреди се здобија над триесетина.