(ВИДЕО) Опожарен автомобил на автопатот Тетово – Скопје

На видеото кое е споделено на Фејсбук групата наменета за сообрајаќот во Македонија „Ѕид на сообраќајниот срам“ е објавена снимка на која се гледа како гори автомобил на средината на автопатот Тетово – Скопје.

Засега нема официјални информации од што е запален автомобилот и дали има повредени лица.