Zyrtare/ Bardhyl Dauti ministër për investime të huaja

Në një deklaratë per media nga zëdhënësi i PDSH-së, Luan Tresi e konfirmoi se PDSH do jetë pjesë e qeverisë dhe do të ketë një ministër dhe një zv.minister.

Si Minister per investime te huaja u zgjodh Bardhyl Dauti dhe zëvendësminister për financa Mitasin Beqiri./TetovaSot/