(Во живо) Прес на Неделков со Тренчевска


 Во Министерството за труд и социјална политика претпладнево се оддржа нова средба помеѓу министерката Јованка Тренчевска и претседателот на Синдикатот за образование наука и култура, Јаким Неделков, за изнаоѓање решение околу исплатата на плати за вработените во предучилишните установи кои учествуваа во штрајкот, организиран од СОНК.

Проследете ја во живо прес-конференцијата: