(Видео) Од урнатините во Сирија спасено мало дете


Илјадници луѓе останаа затрупани под урнатините на зградите во Турција и Сирија, по силните земјотреси кои денеска го погодија тоа подрачје, на границата меѓу двете земји.

Снимки од спасувањето го обиколуваат светит. Камерите снимија спасвање на дете во сирискиот град Азаз.