Србија со само 83 нови случаи со Ковид-19, едно лице почина

 

Според последните податоци во Србија потврдени се 83 нови случаи со корона вирус, а едно лице почина.

Тестирани биле 5.959 примероци.

На респиратор има 23 пациенти.