“Sopoti”, Zaev i gatshëm për marrëveshje

Kryeministri Zoran Zaev është i gatshëm të arrij marrëveshje me ish të dënuarit në rastin e Sopotit.

I pyetur nëse Sopotasve do t’i takojë dëmshpërblimi sipas ligjit, Zaev theksoi se edhe Qeveria është e interesuar t’i shmanget harxhimeve gjyqësore dhe të arrihet marrëveshje dëmshpërblimi.

“Çdo qytetarë do ti gëzoj të drejtat që i ka të garantuara me ligj. Ligji duhet të respektohet dhe të drejtat e qytetareve duhet të respektohen. Shteti ekziston për qytetarët”, theksoi kryeministri Zoran Zaev, transmeton Alsat.