(ФОТО) Повторно собраќајна незгода во улицата „Дрезденска“

На улицата „Дрезденска“ повторно се сличила собраќајка. Од фотографиите кои пристигнаа во редакцијата на „Независен“ се гледа дека знакот од едната страна едвај се гледа. Лицето што ни ги прати сликите вели дека мора да се превземат мерки бидејќи вака често се случуваат собраќајки.

Утрово во истата улица по собраќајна незгода едниот автомобил се преврте на покрив.