Од 9 часот утрово во прекин сообраќајот од излез Нов Дојран до влез Стар Дојран


Фото: Б. Грданоски

Од 09:00-10:40 часот на регионален пат 1105 од излез Нов Дојран до влез Стар Дојран, сообраќајот ќе биде во прекин, информираа од АМСМ.