Llafet zgjaten, fustanet shkurtohen

Këto ditët e fundit, dy moderatoret sportive, Ilda Bejleri dhe Bora Zenani, kanë qenë në qendër të një tsunami mediatik.

Sensualiteti i tyre i shfaqur dendur përmes veshjeve provokuese në emisione mbi sportin, ka bërë gol.

Përfolur për mirë a për keq, ato kanë bërë lajm.

Por nga fotot e fundit, duket se bukuroshet luajnë me këtë fakt.

Fustanet e tyre sfidojnë, ato janë shkurtuar edhe më shumë!