Извртена цистерна го попречи автопатот Градско – Велес


Од АМСМ известуваат дека од 16 часот на автопатот Градско-Велес кај „Дади Петрол“, поради случена сообраќајна незгода во која се извртела цистерна, сообраќајот ќе се одвива по стариот пат.