Дел од Студеничани без вода


Без вода денеска од 9:40 часот е дел од Студеничани.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ –  Скопје, прекинот е поради уличен дефект на улица „5“ во Студеничани.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.