Бр. 544

  • Румена Бужаровска – Отровни години
  • Познати имиња, нови таленти и странски гости
  • Постаментот на Мајка Тереза уште ќе го нагрдува Скопје
  • Настинка го спречила Рама да се види со Пендаровски
  • Мицкоски против антиквизацијата, сега ќе шири “македонизам”
  • Верушевски ќе ја тужи државата