Бр. 542

  • Александра М. Митевска – Лекција од СОНК – најдобро се лови во матно
  • Влатко Андоновски селектор на женската репрезентација на САД
  • Со изборите дојдоа и штрајковите
  • Заев се огради од Зекири за неговите критики кон Тимоние
  • Одложувањето на пописот нема да влијае на Избирачкиот список
  • Српски одговор на ЕУ – договор со Русија