Бр. 541

  • Ерол Ризаов – Обновата почна со знамиња од Вергина
  • Поделената Шпанија го ексхумира диктаторот Франко
  • Не ви се случи Хирошима, туку инцидент!
  • Хан: Франција не сака проширување
  • Се менуваат актите само за да се згрижат роднините
  • Јанчев нема да формира партија, Тортевски сака пет пратеници