Бр. 540

  • Ѓорги Спасов – Коалиција за обнова на Груевизмот
  • Сега и Русија им се заканува на Курдите
  • ДУИ ќе изгуби ако се обедини албанската опозиција
  • Подобро малку чесни судии, отколку многу неодговорни
  • Дури со 15 иницијативи против Законот за јазици
  • Јавните пари се трошат без контроли