Бр. 537

  • Горан Адамовски – Политичка пресметка со идеи
  • Мора да се избориме против културниот фастфуд
  • Рампа во Брисел, драма во Скопје
  • Од датумот остана само “жалење” на европските лидери
  • Шар Планина сардисана од хидроцентрали
  • Ниту еден полицаец не е осуден за шверц на мигранити